Most Popular


Spania VM drakt 2018 Barn Cesc Fabregas
Spania VM drakt 2018 Barn Cesc Fabregas av Arsenal og Barcelona midtbanespiller Xavi er blant fem spanske internasjonale spillere som vil ... ...

Å komme inn på Nigeria fotballdrakt

Rated: , 0 Comments
Total hits: 6
Posted on: 06/12/18
Å komme inn på Nigeria fotballdrakt finalespillet på tredje plass, et poeng bak den walisiske, Irlands James McClean-mål var nok til å sikre O'Neils side en 1-0-seier og så at de sprang Wales til andreplass. Irland fans vil vite at deres side kommer til å sette en robust innsats i hvis de vil forlate København med noe. På sine reiser har Irland bare klart å vinne fire av sine 11 siste spill i alle konkurranser. Dette er nå den femte gangen at guttene i grønt har sikret et avspillingssted, men Irland har bare klart å lykkes en gang i de fem forsøkene.

Borte fra Dublin har Irland vært opptatt i begge ender av banen. Ingen tvil om at en gjenoppbyggende dansk side vil være klar over at Irland har innrømmet 10 av de 13 siste turene på veien. Imidlertid kommer irerne inn i lørdagens kamp med en imponerende rekord mot sine verter, ubeseiret i sine siste fire internasjonale mot Danmark, har Irland scoret minst ett mål i alle bar to av sine kamper siden midten av 2016, inkludert en 1-0 vinn mot 2006 VM-vinnere Italia.

Team News
Irlands manager Martin O'Neil har fått en billige fotballdrakter på nett stor boost ved at Burnley duo Stephen Ward og midtbanespiller Jeff Hendrick begge har overvunnet skadeproblemer og er tilgjengelige for utvelgelse.


>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?